Verkoopstyling

♥ Wil je je woning gaan verkopen?

Dan wil je er uiteraard voor zorgen dat jouw huis er op de woning site’s, zoals Funda, uitspringt. Het gaat om de eerste indruk die de kijker tijdens de bezichtiging ervaart.  Wij willen de kijker de positieve details van de woning laten zien.

Wat doet verkoopstyling?

Verkoopstyling heeft als doel een snellere verkoop tegen de beste prijs. Dit laatste is een streven van zowel de makelaar als de verkopende partij. Dit lijkt misschien eenvoudig maar toch staan huizen soms langer te koop dan nodig is.
De eerste indruk van een potentiële koper is het belangrijkste, een potentiële koper bepaalt namelijk binnen enkele seconden of hij de woning wilt gaan bezichtigen. De presentatie is dus van essentieel belang. Er is veel aanbod dus wij gaan ervoor zorgen dat de woning er uitspringt naast alle andere, soms bijna identieke woningen. Zo kunnen wij aan een ieder laten zien wat jouw fijne woning te bieden heeft.

Dat doe je met de juiste styling en adviezen en daar kan STIJL Studio je in adviseren.  Ook als de woning of het pand leegstaat.

Hoe gaan wij te werk?

Allereerst starten wij met een vrijblijvende kennismaking waarin wij je wensen bespreken en zullen wij de ruimtes bekijken waar het om gaat. Wanneer wij alles hebben besproken zullen wij een voorstel doen dat daarbij aansluit.

Wij bekijken wat jouw woning nodig heeft en welk pakket daar het best bij past. Omdat iedere woning  anders is zal de prijs voor iedere woning ook verschillend kunnen zijn. De prijs is afhankelijk van de staat van de woning en de grootte. Ook speelt het budget wat de verkoper wilt besteden mee.
STIJL Studio denkt hier graag in mee.

Bij het stylen proberen wij veel mogelijk gebruik te maken van jouw eigen accessoires en meubels, hier en daar zullen wij deze aanvullen met extra accessoires. Naast de styling promoten wij indien gewenst uw woning ook op onze social media.

Enkele impressies:

Van Weedestraat Soest


♥ Na restyling
♥ Voor restyling

Burg. Grothestraat Soest

♥ Na restyling