Tarieven


STIJL Studio by Iris
Het maken van keuzes en het creëren van jouw thuis, kan soms lastig zijn. Goed advies maakt een groot verschil. STIJL Studio by Iris denkt graag met je mee om fijn thuis te komen in je eigen huis. Ik help je graag om je woonwensen te visualiseren en geef advies binnen elke woonstijl en ieder budget. Van een nieuw meubel tot een compleet interieur met verrassende kleur- en materiaalcombinaties. Samen gaan wij voor het perfecte resultaat waar jij gelukkig van wordt!


Verkoopstyling
99 euro

Ga je je woning verkopen en heb je behoefte aan verkoopstyling? De eerste interesse in jouw woning wordt gewekt door de online fotoreportage. Dan wil je natuurlijk dat je woning op zijn mooist gepresenteerd wordt. De eerste indruk is tenslotte de belangrijkste.

Tijdens onze afspraak krijg je direct advies over de tips en tricks hoe jouw woning het beste gepresenteerd kan worden voor deze online fotoreportage. Hierdoor zal je een zo groot mogelijke groep potentiële kopers aanspreken. De gegeven adviezen zal jij na deze afspraak zelf toepassen. Toch hulp nodig of geen tijd om het zelf te doen? Neem gerust contact op, zodat wij kunnen bespreken hoe ik dit uit handen kan nemen.

Flitsadvies bij jou thuis
125 euro( maximaal voor 2 uur )

Wil je snel een frisse wind door je interieur? De puntjes op de “i” zetten of ontbreekt er voor je gevoel nog iets, maar weet je niet wat? Dan is dit advies iets voor jou! Tijdens dit mondelinge advies kom ik bij jou thuis en mag je mij in 2 uur tijd al je woonvragen stellen. Ik geef direct mogelijke oplossingen, advies, informatie en inspiratie waarmee je zelf verder aan de slag kunt.

Basis interieuradvies
550 euro*

Een basis interieuradvies bestaat uit het in kaart brengen van jouw stijl. Met andere kleuren, materialen en een andere indeling kun je een heel ander interieur creëren.

Het project start met een intakegesprek bij jou thuis, waarin we je woonwensen bespreken. Ik kijk naar de indeling van de ruimte(s), het kleurgebruik, de verlichting, de meubels en accessoires.

Een basisadvies bestaat uit:

  • Intakegesprek: bij jouw thuis of op de locatie
  • Sfeer: via een moodboard wordt de sfeer van jouw nieuwe interieur gevisualiseerd.
  • Kleuradvies: welke kleuren en materialen passen bij het interieur dat je wilt creëren?
  • Presentatie: bij jouw thuis of op locatie

Uitgebreid interieuradvies
775 euro*

Bij een uitgebreid interieuradvies bespreken we eerst je woonwensen. Vervolgens krijg je advies over de sfeer, indeling, kleuren, meubels, accessoires en verlichting in je woning. Welke meubels en accessoires passen in het interieur? Je ontvangt een shoplist met nieuwe aan te schaffen meubels en accessoires, in deze shoplist staan tevens de winkeladviesprijzen en de winkels waar je ze kunt aanschaffen. Wel zo makkelijk.

Hierbij hou ik natuurlijk rekening met het door jou afgegeven budget. Ik geef je alle middelen en handvatten om het interieur van je dromen te creëren.

Liever “live” de keuzes maken van je nieuwe interieur in plaats van het aanschaffen via de shoplist? Dan gaan we samen winkelen! Binnen dit stijlarrangement zit 2 uur shoptijd inbegrepen exclusief onze koffiepauze natuurlijk. Als we meer tijd nodig hebben dan wordt op basis van nacalculatie het uurtarief berekend.

Een uitgebreid interieuradvies bestaat dus uit:

  • Intakegesprek
  • Moodboard
  • Kleuren- en materialenplan
  • Meubel- en accessoire plan
  • Shoppinglist of Personal shopping
  • Presentatie bij jouw thuis of op locatie

Staat je interieurvraag hier niet tussen? Dan maak ik graag een persoonlijke offerte op maat.

Voorwaarden:
Bovenstaande prijzen voor het basis- en het uitgebreide interieuradvies zijn gebaseerd op 1 verblijfsruimte tot ca. 50m2. Voor grotere of meerdere ruimtes maak ik graag een passend prijsvoorstel.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW